Fustan S08n01
on


Çantë n09-1
on


Çantë n07n01
on


Fustan Q0405n04
on


Tunik R08n10
on


Shall P07n10
on


Tunik I07n01n02
on


Tunik I07n05
on


Tunik M08n09n02
on

Brendet qe i disponojme ne shitoren tone:

Brendet qe i disponojme ne shitoren tone:
 

Kush eshte ZOYA?

ZOYA eshte butik i specializuar per veshje femrash te mbuluara. Oferta jone perbehet nga shami, shalle, turbane, tylbena, bone... si dhe tunika, kemisha, pantollone, funde...
Te gjitha keto per cdo moshe dhe per xhepin e seciles femer.

Cfare thone klientet?

Te ZOYA e gjeta shallin i cili me pershtatet me se miri me ngjyrat e fustanit qe duhej ta vishja ne dasmen e vellaut.
- F.

Na kontaktoni

Emri:

Email:

Nr.telefoni:

Mesazhi:Lokacioni

Duqanxhik - rr.Vojdan Cernodrinski nr.25, 1010 Shkup, prane stacionit policor ne Bit Pazar. Tel. 071 909 119